ČLÁNKY

Čtyřdomy v Církvici - Jakubu navazují na úspěšný developerský projekt čtyřdomů v obci Církvice u Kutné Hory. Postavili jsme dalších osm rodinných domů v objektech dvou čtyřdomů. Prodej byl úspěšně dokončen.

Vítejte v Zelené rezidence, lokalitě protkané zelení, s jednotným rázem výstavby, širokými ulicemi a jinde nevídanou velikostí veřejných prostranství.

Postavili jsme 11 poctivých, chytrých, zdravých a úsporných řadových domů v Novém Bydžově v lokalitě bývalé Dufkovy pily. Energetická třída A. Výstavba rodinných domů byla ukončena v lednu 2020. Všech 11 domů již mají v užívání noví majitelé.

Prostřednictvím dceřiné firmy BW - Církvice, s.r.o. jsme realizovali developerský projekt deseti čtyřdomů v lokalitě Církvice u Kutné Hory. V roce 2017 byl prodán poslední dům. Projekt je úspěšně ukončen a předané domy užívají spokojení zákazníci.

Starý

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát. Aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci.